Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

  

  

Szelfizz mozdonnyal! - PTE 650 Jubileumi Mozdony fotópályázat

Találkoztál már a jubileumi mozdonnyal? Ne is hagyd elmenni nyom nélkül! Küldd el nekünk az általad készített mozdonyos fényképet, szelfit, mi pedig igazi PTE-élményt adunk ajándékba, a képeket pedig közzé tesszük közösségi oldalainkon is. 

Szelfizz mozdonnyal! - Fotópályázat

Fotó: Csortos Szabolcs, UnivPécs

 

A mozdonyos pillanatképeket várjuk a www.facebook.com/PTE1367 oldalon minden hónap utolsó napjáig! A hónap folyamán beérkezett pályázatok közt havonta PTE ajándékokat sorsolunk ki.

A képek beküldésének végső határideje: 2017. október 31., az összes beküldött pályázat közt egy igazi személyre szabott PTE-élményt sorsolunk ki a nyertes által választható programokkal: egy partnereddel eltöltött pécsi hétvége a Hotel Palatinus City Center*** jóvoltából, belépő a PTE Jubileumi Koncertjére és a Zsolnay Kulturális Negyed kiállításaira, tánctanulás a PTE Táncegyüttessel… minden, ami érdekelhet Pécsről és a PTE-ről.

 


 

Keresd a PTE jubileumi mozdonyát szeptember 2-án is!

Szeptember 2-án, a Jubileum 650 PTE Napon is érdemes figyelni a PTE jubileumi mozdonyát, mely a Zengő IC-t fogja Pécsre hozni! (Bp. Keleti 7:45 – Pécs 10:40 és Pécs 17:14 – 20:14 Bp. Keleti)

 


 

 

Szelfizz mozdonnyal! - Fotópályázat

A PTE Jubileumi mozdony Pécsett - az első beküldött fotó
Ő már biztosan részt vesz a sorsoláson!
Fotó: Szarvák Edvin

 

További információk és szabályzat:

Nemrég a Nyugati pályaudvaron mutatták be az első magyar egyetem alapításának 650. évfordulója előtt tisztelgő mozdonyt, így most már nemcsak PTE IC-vel járhatunk, hanem PTE-s mozdony is viszi az egyetem hírét szerte az országban.

A MÁV-START és a Pécsi Tudományegyetem közösen díszíttette fel az egyetem alapítói számára emléket állító mozdonyt. A Siemens Taurus típusú jármű 2018. szeptember 1-ig viseli majd „ünnepi ruháját”, és addig hazánk és Ausztria vasútvonalán mintegy 340 ezer kilométert tesz majd meg, ami annyi, mintha nyolc és félszer megkerülné a Földet.  Az átadón nemcsak a mozdony díszítése idézte fel a középkort, a jelenlévők egy igazi XIV. századi táncmulatságba csöppentek a PTE Táncegyüttes jóvoltából.

 

FOTÓPÁLYÁZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

A Pécsi Tudományegyetem fotópályázatot hirdet " PTE 650 Jubileumi Mozdony fotópályázat” címmel!

I. Szervező: 

Jelen részvételi szabályzatban bemutatásra kerülő pályázat (a továbbiakban: Fotópályázat) szervezője a Pécsi Tudományegyetem (7622 Pécs, Vasvári P. u. 4.) a továbbiakban Szervező, PTE.

II. A Fotópályázat időtartama: 

Kezdőnap: 2017. március 30.
Zárónap: 2017. október 31.

A beküldött fotók felhasználásra kerülhetnek a PTE honlapján (www.pte.hu) és közösségi médiafelületein (http://www.facebook.com/PTE1367, www.facebook.com/universityofpecs, www.instagram.com/pte1367, www.linkedin.com/edu/pécsi-tudományegyetem-12911, www.youtube.com/PTE1367) a PTE Jubileum 650 projekthez kapcsolódó kampányok során.

III. A Fotópályázat résztvevői (a továbbiakban: Pályázó):

A Fotópályázaton amatőr és hivatásos fotósok egyaránt nevezhetnek.

IV. A Fotópályázaton való részvétel feltételei:

1. A Fotópályázaton történő részvétel ingyenes, nevezési, regisztrációs díj nincs.

2. A pályázónak az alábbiakat szükséges beküldenie: fotó, név, a kép készítésének helye és időpontja (ha gondolja rövid leírás a fotóhoz, de ez nem kötelező) a http://www.facebook.com/PTE1367 vagy a http://www.facebook.com/universityofpecs oldalak részére 2017. október 31-ig 24:00-ig. A beküldött képeket a PTE közzé teszi közösségi oldalain is: (http://www.facebook.com/PTE1367, www.facebook.com/universityofpecs, www.instagram.com/pte1367, www.linkedin.com/edu/pécsi-tudományegyetem-12911, www.youtube.com/PTE1367)

3. A Pályázónak nyilatkoznia kell arról, hogy hozzájárul, hogy: a Fotópályázat keretében beküldött, fotót a PTE, illetve a PTE megbízásából harmadik fél a PTE promóciós anyagain és honlapján időbeli korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználhatja. Az Facebook üzenet elküldésével a Pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a PTE Facebook oldalain a nevét és az általa készített fotót ezen kívül a www.pte.hu oldalon, kiadványaiban, vagy a PTE karainak, szervezeteinek honlapján, kiadványában közzétegye.

4. A 3. pontban felsorolt nyilatkozatok hiányában a pályázat érvénytelen. A Fotópályázathoz csak a Pályázó által személyesen készített képet lehet felhasználni.

5. Egy Pályázó legfeljebb 3 darab fényképfelvételt küldhet be. 

V. A Pályaművel (fényképfelvétellel) szemben támasztott követelmények:

1. A fotók témája kizárólag a Jubileumi mozdonyt ábrázolhatja olyan módon, ami a pályázat nevéhez köthető. 

2. Erőszakos, provokáló, illetlen, politikai témájú, a PTE Jubileumi Mozdonyt nem méltó módon megjelenítő fotókkal pályázók automatikusan kizárásra kerülnek a pályázatból.

VI. Sorsolás:

1. Az érvényes beküldéssel rendelkező pályázatok közül havonta (első sorsolás 2017. június 1., 2017. július 3., 2017. augusztus 1., 2017. szeptember 3., 2017. október 2.) véletlenszám generálással kisorsoljunk 1 nyertes pályázatot. A nyeremény: PTE ajándékok. 1 pályázó legfeljebb 3 pályamunkával vehet részt a sorsoláson. 2017. október 31-ig várjuk a beérkezett pályamunkálat, 2017. november 2-án egy nagy sorsolást tartunk, melyen minden eddigi pályázat részt vesz. A nyeremény egy személyre szabott PTE-élmény választható programelemekkel. (Egy partnereddel eltöltött pécsi hétvége, szállást a Hotel Palatinus City Center*** biztosítja, belépő a PTE Jubileumi Koncertjére, városnéző túra a Zsolnay Kulturális Negyed közreműködésével, tánctanulás a PTE Táncegyüttessel… minden, ami érdekelhet Pécsről és a PTE-ről.)

2. A PTE a promóciós anyagain felhasználásra kerülő fotókon jogosult olyan mértékű és jellegű változtatásokat végrehajtani, melyek a közzétételhez, megjelentetéshez elengedhetetlenek (szín- és fénykorrekció, képkivágás, egyéb digitális vagy nyomdai előkészítés folyamán szükséges beavatkozás), ám ezen változtatások a fotó koncepcióját és lényegi mondanivalóját nem befolyásolják.

VII. A Szervezők a sorsolás napján értesítik a nyertes Pályázót. 

VIII. Egyéb tudnivalók: 

1. A Pályázó a jelentkezésével automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatban szereplő feltételeket.

2. Szervező fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy akár előzetes nyilvános bejelentés és időbeli korlátozás nélkül jelen Szabályzat módosításának közzétételével a Fotópályázat feltételeit (különösen annak időtartamát, a jutalmak mennyiségét, típusát, a részvételre jogosultak körét stb.) megváltoztassa, illetőleg a Játékot a szabályzatban meghirdetett időpontot megelőzően befejezetté nyilvánítsa.

3. Szervező a fényképek rendelkezésére bocsátásával összefüggésben, annak megtörténtét követően minden, nem jelen Részvételi és Játékszabályzatban említett pályázói, vagy harmadik személytől származó vagyoni, vagy nem vagyoni igényt elutasít.

4. A Pályázó tudomásul veszi, hogy a Pályaművek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. Nyilvánvaló jogsértés esetén Szervező a Pályázót, vagy adott Pályaművét a Pályázatból kizárhatja. Harmadik személyek részéről felmerülő, megalapozottnak minősített jogi igények esetén Szervező azokat a Pályázóra hárítja. 

Adatkezelés: 

1. A Pályázó a Fotópályázaton történő részvétellel, kifejezett és feltétel nélküli hozzájárulását adja ahhoz, hogy neve, nyilvánosságra kerüljön.

2. A Szervező a jelen Részvételi szabályzatnak, valamint az adatvédelemre vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeli a Pályázó személyes adatait, azokat illetéktelenül harmadik személyek részére tovább nem adja. 

 

További információ: Pálfi Melinda (palfi.melinda@pte.hu)

 

 

You shall not pass!