Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

  

  

PTE Családok Éve

2018. Magyarországon a családok éve. Alkalom arra, hogy még erősebben tudatosodjon: a család nagy és fontos érték. 

2018 a Családok éve

 

PTE logó

 

 

 

 

 

A Pécsi Tudományegyetem vezetése döntött arról, hogy az intézmény mint munkáltató csatlakozik az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett kezdeményezéshez.

2018-ban az egyetemi polgárok és családjaik számára a szabadidő kreatív eltöltésére alkalmas programokat, előadásokat, sportrendezvényeket szervezünk, valamint bővítjük a már meglévő jóléti és szociális jellegű juttatásokat és szolgáltatásokat, mindezt a családok fókuszba helyezésével.

 

A tervezett programok nem kevesebb célt szolgálnak, mint általuk is erősíteni a család- és gyermekbarát szemléletet, a generációk közötti együttműködés fontosságát, és reményeink szerint segítséget jelent jobban összehangolni a munkát a családi élettel.

 

Hírleveleinkben igyekszünk hónapról-hónapra közvetíteni a PTE Családok Éve program fontos üzeneteit. Körültekintően és gondosan állítottuk össze programkínálatunkat; bízunk benne, hogy felkelti az egyetemi polgárok érdeklődését és érdemesnek találják minél több családtaggal részt venni rendezvényeinken.

 

A rendezvénysorozat a Humánpolitikai Igazgatóság szervezésében valósul meg.

 


 

 

Információ a programokról a csaladokeve.pte.hu honlapon »

 

You shall not pass!