Intenzív szakápoló szakirányú továbbképzés

Egészségtudományi Kar

Intenzív szakápoló szakirányú továbbképzés

Cél olyan szakemberek képzése, akik szakképzettségüknek megfelelő szemlélet alapján képesek szakterületük magas szintű művelésére.


 


Képzés típusa
Szakirányú továbbképzés

Képzési idő
3 félév

Finanszírozási forma
Önköltséges

Képzési forma
Levelező

Képzés indulása
Jelenleg nem indul

Költségtérítés összege
LK:130.000 Ft/félév

Az oktatás nyelve
Magyar

Felvételi irányszámok
LK:20<30

Legutóbbi ponthatár
  • A képzés leírása
  • Felvételi információk
  • Kérdésed van?
Oklevélben szereplő képzettség neve
intenzív szakápoló
Képzés célja

Egyéb információk: A képzés célja olyan speciális ismeretekkel rendelkező szakemberek képzése, akik magas szintű szakmai és általános ismeretekkel, ennek megfelelő emberi és etikai magatartással, nagyfokú hivatás- és felelősségtudattal rendelkeznek, képesek a magyar és idegen nyelvű szakirodalom tanulmányozására, valamint a korábbi és a jelen képzés során elsajátított ismeretanyag, szakmai készségek, szakképzettségüknek megfelelő szemlélet és magatartás alapján szakterületük magas szintű művelésére.

 

A szakképzettség birtokában, összhangban a nemzetközi trendekkel, számos, korábban orvosi képesítéshez kötött diagnosztikai és terápiás tevékenység ellátására válnak alkalmassá az ápolók. A képzés célja a hallgatóval megismertetni az alábbiakat: az intenzív betegellátás fogalmi rendszere, keretei, szervezeti felépítése, jogi háttere, az intenzív ellátásra szoruló betegek szükségleteink kielégítése, alapápolása, speciális, intenzív szakápolói feladatok, az intenzív betegellátás pszichés, szociális és etikai vonatkozásai, az intenzív betegellátásban alkalmazott orvosi eljárások, eszközök, gyógyszerek, protokollok, az intenzív szakápolás kutatása, fejlesztése, oktatása.

 

Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az itt közölt információk tájékoztató jellegűek, az alapszakok/szakirányok indítási helyeit, indításának minimális hallgatói létszámait, a csatolandó dokumentumokat, az önköltségi díjakat és a felvétel egyéb követelményeit a felvi.hu oldalon találod.

 

Képzés helyszíne(i)
PTE ETK (7621 Pécs, Vörösmarty u. 4.)
Felvételi információk, jelentkezési feltételek

Részvétel feltétele: Alapképzésben szerzett ápolói oklevél Levelező képzés esetén a felsőfokú képzettséget igazoló oklevél megszerzése után legalább 1 éves munkaviszony az intenzív, vagy sürgősségi ellátásban: - intenzív osztály - sürgősségi osztály - belgyógyászati vagy sebészeti szubintenzív részleg - speciális őrző részleg

Szakirányú továbbképzésben megszerezhető szakképzettség neve: intenzív szakápoló

Jelentkezési határidő: szeptemberben induló képzések esetében 2021. augusztus 16. Jelentkezés módja: honlapról letölthető jelentkezési lapon. Csatolandó dokumentumok: oklevélmásolat, valamint valamint nyelvvizsga bizonyítvány másolata (ha van), igazolás 1 éves munkaviszonyról az intenzív, vagy sürgősségi ellátásban: - intenzív osztály - sürgősségi osztály - belgyógyászati vagy sebészeti szubintenzív részleg - speciális őrző részleg, 1 db igazolványkép..

Képzés kezdete: szeptemberben induló képzések esetében 2021. szeptember 6.

Felvételi irányszám

LK:20<30

Kapcsolat

Kapcsolattartó/szakfelelős: Tanulmányi Osztály, cím: 7621 Pécs, Szepesy u. 1-3., tel/fax: (30) 184-2289, (30) 184-2428,

email: info@etk.pte.hu,

honlap: http://felvetelizoknek.etk.pte.hu/

Élvezzék ki minden percét! Nagyon hamar elröppennek a jó évek!
Volt ETK-s hallgatónktól