Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

  

  

Volt egyszer egy PTE 2067 – előtted a jövő konferencia

ÁCIÓ, KÁCIÓ, AKÁCIÓ, VAKÁCIÓ - számoltunk vissza a középiskolásoknak szóló rendezvényen, ahol közel 450 diák vett részt június 7-én a Szentágothai János Kutatóközpontban. 

Majd a konferenciát követően egy kis nyereményjátékra hívtuk a fiatalokat, ahol több egyetemi helyszínen mérhették össze tudásukat, kreativitásukat, ügyességüket, erősíthették csapatszellemüket. A részt vevő osztályok közül a PTE Deák Ferenc Gimnázium 11. A osztálya lett a legjobb, így a meghirdetéshez híven – „Egy osztály aki mindent visz” – ők nyerték a támogatók által felajánlott rengeteg nyereményt és az egyetemünk által felajánlott „0. évfolyamos” hallgatói lehetőséget is.

Mint minden, a nyári szünet is elmúlik egyszer és újra itt az iskola!

De van egy olyan osztály, amelyet nem érintett rosszul a visszaszámlálás a nyár utolsó néhány vidám pillanatát beárnyékolva, hiszen már az első iskolai napjukon, immár 12. osztályosként, szeptember 3-án egy élményeket garantáló programon vehettek részt az egyik támogatónk, az Élmény Zóna  Egyesület jóvoltából.

Íme a képek, és a videó az eseményről, melyek magukért beszélnek:

  

 

Nagyon várjuk már a következő programot is - mely a PTE „0. évfolyamos” felajánlásának része - a szokásos orfűi sárkányhajó versenyt a PTE Sportiroda szervezésében, melyen idén első ízben, a nyertes középiskolások is részt vehetnek.

 

Volt egyszer egy PTE 2067 – előtted a jövő konferencia

A Galéria megtekintéséhez kattintson ide »

 

Folyt. köv. :)!

 

Volt egyszer egy PTE 2067 – előtted a jövő konferencia

 A Galéria megtekintéséhez kattintson ide »

 

 

You shall not pass!