Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

  

  

PTE 1367 Történelmi Emlékfutás

Április 26-án harmadik alkalommal kerül megrendezésre a PTE 1367 Történelmi Emlékfutás, amely a PTE 650 Jubileumi Karok Közötti Ötpróba rendezvénysorozatának negyedik állomása is lesz egyúttal. 

PTE 1367 Történelmi Emlékfutás

 

A futás az elmúlt évekhez hasonlóan két irányból indul 18 órakor ("Sörház, illetve a "48-as Tér) és a Széchenyi Téren ér véget, ahol a PTE Sportiroda néhány meglepetéssel várja a résztvevőket.

A tavalyi rendezvényen a cél 1367 hallgató megmozgatása volt 1367 m-en, idén a jubileumi évre való tekintettel a létszámot növelni szeretnénk. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, és megmutassuk, hogy a PTE polgárok mennyire összetartóak, az kell, hogy MINDANNYIAN összefogjunk.

Továbbá az eseményen lehetőséged nyílik a Kosztolányi Céltársulás által arra, hogy a futásod mellett 200 Ft-al segítsd (teljesen önkéntes a felajánlás) a HATÁRON KÍVÜLI diákok beiskolázását. Ezzel is adunk egy esélyt azoknak, akik kultúránkat tovább örökítik az ország határain kívül.

Minden résztvevő kap egy ajándékpólót, amelyet a helyszíni regisztráció során, vagy a futónagyköveti előregisztrációval vehet át!

Ha úgy érzed, hogy te is részese akarsz lenni az összefogásunknak, kérlek, jelentkezz a kari "futónagyköveteinknél" vagy regisztrálj a helyszínen (regisztráció: 17:00-17:40)!

A rendezvény INGYENES!

További infók: Halmos Zoárd (egyetemisport.pte@gmail.com)

 

Rovat: 
Címkék: 
You shall not pass!