Jótékonysági gyűjtés - Versenyt futunk, hogy életeket mentsünk

2019.

március

20.

 

A PTE KK Sebészeti Klinika dolgozóiból 3 éve alakult a Running Suture nevű futócsapat. Idén májusban harmadszorra tervezik teljesíteni az Ultrabalaton futóversenyt, melynek során kb. 20 óra alatt futják körbe váltóverseny keretében a Balatont. Az idei év azért is különleges számunkra, mert egy nemes célt tűztek ki zászlójukra. A csapat a Pécsi Szervátültetés Fejlesztéséért Alapítvánnyal karöltve  jótékonysági akciót szervez, erre szeretnénk felhívni az Ön, és Kedves Kollégái figyelmét!

 


Jótékonysági gyűjtés - Versenyt futunk, hogy életeket mentsünk

 

A Pécsi Tudományegyetem nevében kérjük, hogy lehetőségeikhez mérten segítsen céljuk elérésében! Az alábbiakban olvasható részletesen a Running Suture futócsapat tájékoztató felhívása:

 

Égéssebészeti Osztályunk számára szeretnénk megvásárolni egy új és mobil fürdetőkádat, valamint a fürdőpanelhez tartozó zuhanyfejet, melynek ára összesen 455.181 Ft.

 

III. progresszivitási szintű centrumként rendszeresen kezelünk 20 %-nál nagyobb kiterjedésű égési sérült betegeket. A fekvőbetegeink kezelésének, műtéti előkészítésének fontos része a rendszeres sebkötözés, a seb állapotától függően fürdető kezeléssel kiegészítve.

1983 óta az Égéssebészeti Osztály része egy önálló fürdető-kötöző helyiség. Itt körbejárható mobil fürdetőkád segítségével oldjuk meg a kiterjedt égési sérültek, erősen szennyezett sebbel rendelkező betegek kezelését, melynek során bő folyóvízzel, fertőtlenítő szappannal mossuk le a sebeket, majd a seb állapotának megfelelő kötést helyezünk fel.

Az Égéssebészeti Osztályunkon jelenleg megtalálható fürdetőkád közel 20 éve van osztályunk használatában, ennek cseréjét tervezzük.

 

Adományait a  Pécsi Szervátültetés Fejlesztéséért Alapítványon keresztül juttathatja el hozzánk az alábbi bankszámlaszámra történő utalással:

 

Magyar Külkereskedelmi Bank Rt.

10300002-24616616-70073285

A közleménybe legyen szíves feltüntetni, hogy UB19!

  

 

További információk: https://m.facebook.com/runningsuture/

 

 

 

Rovat

Barangold be a PTE-t virtuálisan az interaktív böngészőnkkel!