international

Fotópályázat - PTE NEST – képek a FÉSZEK-ben!

2019.

július

23.

Fotópályázat - PTE NEST – képek a FÉSZEK-ben!

A PTE NEST, azaz FÉSZEK egy modern stég, egyedi tervezésű, különlegesen kialakított, multifunkciós építmény. Kósa Balázs (DLA) és Kovács Péter tervei alapján készült, a Pécsi Tudományegyetem támogatásával, a Műszaki és Informatikai Kar – Művészeti Kar b2 Transzdiszciplináris Szakkollégium égisze alatt.


Hivatalos átadására - a PTE Kutatás- és Innovációfejlesztési Főosztály jóvoltából - 2019. július 18-án került sor Orfűn. Az eseményt - rendhagyó módon - egy esküvői ceremónia tette egyedivé, különlegessé.

A hely szakrális jellegéből adódóan lehetőséget biztosít a helyi közösség tagjainak és az itt pihenőknek elvonulásra, elmélkedésre, de különböző rendezvények megtartására is.

 

 

NEST - fotópályázat és kvízjáték

Folytatódik a PTE NEST – FÉSZEK népszerűsítő kampánya, melynek során a facebook.com/PTE1367 oldalon július 25-től augusztus 20-ig „PTE NEST – képek a FÉSZEK-ben” címmel a PTE Kutatás- és Innovációfejlesztési Főosztály fotópályázatot hirdet amatőröknek, továbbá egy kvízjáték-sorozat is indul, melynek kérdései a NEST-tel és Orfűvel lesznek kapcsolatosak. Érdekes kérdések, jópofa nyeremények várják azokat, akik részt vesznek majd a játékban és/vagy beküldik fotóikat a nest.fotopalyazat@pte.hu címre.

Pályázati kiírás »

 

Fotópályázat - PTE NEST – képek a FÉSZEK-ben!

Kapcsolat

PTE Kutatás- és Innovációfejlesztési Főosztály
Szuhán-Glass Beáta
E-mail: szuhan-glass.beata@pte.hu
Telefon: +36 20 928 9928

További részletek:

facebook.com/PTE1367

http://univpecs.com/egyetemi_elet/az_elso_igen

 

Rovat