Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

  

  

Hírek

Az előkelő 141. helyre rangsorolták a Pécsi Tudományegyetemet a tekintélyes Times Higher Education (THE) Emerging Economies University Rankings elnevezésű, mintegy ötven fejlődő ország felsőoktatási intézményeit összevető nemzetközi rangsorban. A PTE ezzel a helyezésével – csakúgy, mint az előző év azonos tematikájú rangsorában – a legjobb magyar vidéki egyetem lett.

A PTE is számos programmal, játékkal, ajándékokkal várta az érdeklődőket. Minden információt megkaphattak a PTE standjához látogatók, amire a felvételihez szükségük lehet.

Sikeres pályázatot nyújtott be a Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatóság a Tempus Közalapítvány által meghirdetett 2019. évi nyári egyetemek támogatására vonatkozó felhívásra. A KNI által a Tempus Közalapítványhoz első ízben benyújtott pályázat célja a magyar kulturális örökség bemutatása külföldi hallgatók számára angol nyelven.  

Dr. Raposa László Bence, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Ápolástudományi, Alapozó Egészségtudományi és Védőnői Intézetének adjunktusa a New York-i Magyar Tudományos Társaság elismerését vehette át.

Oldalak

You shall not pass!