Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

  

  

Jubileum 650 PTE Nap

Az első magyar egyetem alapításának 650. évfordulója alkalmából a Pécsi Tudományegyetem szeptember második napján egy mindenki számára nyitott és ingyenes szabadtéri eseményt szervez.

Jubileum 650 PTE Nap

 

Karaink és további szervezeti egységeink mutatják be az egyetem falain belül folyó sokoldalú kreatív munkát a város szívében, hogy egy napra mindenki részese lehessen az egyetemi életnek. Továbbá gyermek és felnőtt animációs programokkal is készülünk, csatlakozó szervezetként a BRFK és a Tüke Busz Zrt. is különféle játékos tevékenységekkel lesz jelen, a Vöröskereszt pedig a véradókat várja a nap folyamán.

 

A program során a gyerekek is főszerephez jutnak, próza/vers, tánc és ének kategóriákban „Ki-Mit-Tud”-on mutathatják be tehetségüket. Emellett ingyenesen látogatható lesz a Nádor Galéria, az Egyetemtörténeti Kiállítás, illetve a Klimó Könyvtár ideiglenes kiállítása is.

 

A napot a Halott Pénz nagyszabású koncertje zárja, mely egyben az új Otthon című számuk, a PTE új dalának első pécsi közönségkoncertje is lesz.

 

CSALÁDI ÉS GYERMEKPROGRAMOK

 

TECHNIKA ÉS EGÉSZSÉG

 

ZENE ÉS SPORT

 

A rendezvények ingyenesek. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

További információ és regisztrációs lehetőség a rendezvényre és a gyermek „Ki-Mit-Tud”-ra: jubileum650ptenap.pte.hu

 

 

 

Esemény időpontja: 
2017. szeptember 02. 10:00 - 22:00
Esemény helyszíne és címe: 
Pécs, Széchenyi tér - Jókai tér
Kapcsolattartó neve: 
Beáta Szuhán-Glass
Kapcsolattartó e-mail címe: 
szuhan-glass.beata@pte.hu
Rovat: 
Jubileum 650
You shall not pass!