Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

  

  

ETK oklevélátadó ünnepség a pécsi Széchenyi téren

A PTE Egészségtudományi Kar polgárainak legfontosabb eseménye évről-évre az Oklevélátadó Ünnepség, melyre 2012 óta Pécs történelmi belvárosában kerül sor. 

ETK oklevélátadó ünnepség a pécsi Széchenyi téren

 

Az idei ünnepségen rekordszámú – 302 fő – a kar pécsi, kaposvári, szombathelyi és zalaegerszegi képzési központjában végzett egészségtudományi, sporttudományi, pedagógus szakember veheti át oklevelét. A kiemelkedően magas diplomás szám többek között annak is köszönhető, hogy 2017 szeptemberében elindult a sportdietetikus szakirányú továbbképzés.

A 2017/2018-as tanév záró eseményeként az ünnepség lehetőséget nyújt a tanév eredményeinek összegzésére is. A szerbiai Zomborban 10 fővel elindult a második ápoló BSc évfolyam, székhelyen kívüli képzés keretében. Kiemelkedő eredmény, hogy a kar Ápolástudományi, Alapozó Egészségtudományi és Védőnői Intézetének koordinálásában megújult Ápolás MSc képzésén, 6 szakápolói specializáción 77 fő folytatja tanulmányait. Örömteli, hogy továbbra is töretlen az egészségügyi képzések iránti érdeklődés, az első helyes jelentkezések száma tovább nőtt. Zajlanak a Modern Város Projekt keretében az infrastruktúrafejlesztést előkészítő folyamatok.

Az ünnepségen részt vesznek a szakmai és politikai közélet jeles képviselői, az egyetem vezetősége, társkarok, társ egészségügyi karok vezetői, valamint az Egészségtudományi Kar vezetősége és tanári testülete.

Esemény időpontja: 
2018. július 06. 10:00
Esemény helyszíne és címe: 
a Széchenyi tér
Kapcsolattartó neve: 
Goldbach Julianna
Kapcsolattartó e-mail címe: 
julianna.goldbach@etk.pte.hu
Kapcsolattartó telefonszáma: 
20/53-56-515
Rovat: 
Kari esemény
You shall not pass!