Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

 

II. PTE Történelmi Emlékfutás 1367

Április 27-én második alkalommal megrendezésre kerül a PTE Történelmi Emlékfutás 1367, amely az Olimpiai Ötpróba rendezvénysorozatunk záróeseménye lesz. A futás a tavalyihoz hasonlóan két irányból fog indulni és a Széchenyi Téren fog véget érni: "Sörház- Széchenyi Tér", valamint a "48-as Tér- Széchenyi Tér".

 

A tavalyi rendezvényen a cél 1367 hallgató megmozgatása volt 1367 m-en, idén a létszámot növelni szeretnénk. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, és megmutassuk, hogy a pécsi egyetemisták mennyire összetartóak, az kell, hogy MINDANNYIAN összefogjunk.

A futás egyfelől egy FLASHMOB-ra felhívás, hiszen akik ott leszünk, 1 3 6 7 -et fogunk kiadni, melyet egy drón segítségével felveszünk. (Részletek később). Másfelől lehetőséged nyílik a Kosztolányi Céltársulás által arra, hogy a futásod mellett 200 Ft-al segítsd (teljesen önkéntes a felajánlás) a HATÁRON KÍVÜLI diákok beiskolázását. Ezzel is adunk egy esélyt azoknak, akik kultúránkat tovább örökítik az ország határain kívül.

Ha úgy érzed, hogy te is részese akarsz lenni az összefogásunknak, kérlek, jelentkezz a kari "futónagyköveteinknél" vagy az egyetemisport.pte@gmail.com-on (Halmos Zoárd).

Date of event: 
2016. April 27. 18:00
Venue: 
Széchenyi Tér
Contact person: 
Halmos Zoárd
Contact person's email: 
egyetemisport.pte@gmail.com
Column: 
Sport
You shall not pass!