Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

  

  

EFOTT

Véget ért az EFOTT. Házigazdaként búcsúzik a PTE

Az EFOTT több tízezres létszámával az egyik legjelentősebb fesztivál a magyar fiatalok körében. A szervezők koncertekkel és különböző színes programokkal készültek, ahogy a PTE is számos aktivitással várta házigazdaként a szórakozni vágyó fiatalokat.

 

Véget ért az EFOTT. Házigazdaként búcsúzik a PTE / fotó: Horváth Attila, UnivPécs

 

Strand, color party, habparty, kertmozi, színház, wakeboard, street food, bungee jumping, strandfoci, és jó pár nemzetközi név és több, mint 120 magyar fellépő várta az idei fesztiválozókat.

 

Véget ért az EFOTT. Házigazdaként búcsúzik a PTE / fotó: Horváth Attila, UnivPécs

 

Az utolsó napon olyan fellépőket hallhatott a közönség, mint az Irie Maffia, a Tinie Tempah, a Tankcsapda, Majka és Curtis, de ott volt az Anna and the Barbies, valamint a Lóci játszik is.

 

Véget ért az EFOTT. Házigazdaként búcsúzik a PTE / fotó: Horváth Attila, UnivPécs

 

Természetesen a szívünknek legkedvesebb koncert szombaton volt, ahol a Halott Pénz a PTE új dalát, az OTTHONT is előadta. Persze nemcsak a dalban jelent meg Pécs, hanem a színpadon is, ahol a PTE Táncegyüttes együtt bulizott az együttessel.

 

Véget ért az EFOTT. Házigazdaként búcsúzik a PTE / fotó: Horváth Attila, UnivPécs

 

Egyetemünk a PTE Pavilonnal és számos már programokkal várta a fesztiválozókat, az esemény minden pontján találkozni lehetett a piros pólós, PTE 1367-et hirdető sportoló/ szervezkedő/táncoló/fülig érő szájú PTE-s hallgatókkal.

 

Forrás: EFOTT Facebook

 

Reméljük, hogy ti is annyira élveztétek ezt a pár napot, mint mi házigazdaként! Jövőre újra EFOTT!

 

Forrás: EFOTT Facebook

 

Otthon Velencén (Hazenauer Edit írása az univpecs.com-on) »

Idén  PTE az EFOTT házigazdája! (UnivTv videó) »

Az univpecs.com beszámolója »

Galéria 1 »

Galéria 2 »

EFOTT az M2-n »

Megnyitotta kapuit az EFOTT »

Az MTI tudosítása »

 

Forrás:

MTI

 

rovat: 

A PTE az EFOTT házigazdája!

A 2017-es jubileumi év alkalmából a Pécsi Tudományegyetem számos jubileumi rendezvénynek ad otthont, emellett nagy megtiszteltetésként az idei EFOTT házigazdája lehet.

 

A PTE a fesztivál alatt ízelítőt nyújt az egyedülálló egyetemi programokból, szabadidős lehetőségekből a kultúra és a sport terén is. Látogassatok el a PTE Pavilonhoz, várunk titeket a civil színpadnál, ahol többek között a PTE Táncegyüttes és a PTE Brass Band is fokozza a hangulatot!

 

A PTE az EFOTT házigazdája!

 


 

 

Az EFOTT ideje alatt is érdemes figyelni a PTE jubileumi mozdonyát: július 11. és 16. között a 906-os (Bp. Déli 16:30 – Szombathely 19:47), valamint július 12. és 17. között a 9009-es (Celldömölk 4:40 – Bp. Déli 7:29) vonatokat fogja továbbítani a PTE jubileumi mozdonya!

 

A PTE jubileumi mozdonya / fotó: Király Róbert

 


 

 

Az EFOTT szervezői által biztosított lehetőségen keresztül szeretnénk megmutatni, hogy milyen értékeink vannak a tartalmas képzésen, a felkészült oktatókon, nagyhírű professzorok kívül is. Mennyi egyedülálló program, szabadidős lehetőség várja a nálunk tanulókat, dolgozókat.

 

A PTE az EFOTT házigazdája!

 

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk a Pécsi Tudományegyetem nevében!

 

rovat: 

Megnyitotta kapuit az EFOTT!

Velence. Napsütés. Sport. Megnyitotta kapuit az EFOTT, az egyetemisták fesztiválja. Mintegy százhúsz-százharmincezer embert várnak az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára, amelyet július 11. és 17. között rendeznek Velencén - mondta a fesztivál igazgatója a rendezvény hivatalos megnyitóján. 

 

A megnyitóra július 12-én délután került sor Horváth Zita, helyettes államtitkár, Bódis József, a PTE rektora, Koszti András, Velence polgármestere, Maszlavér Gábor, az EFOTT fesztiváligazgatója, Gulyás Tibor, a HÖOK elnök és L. Simon László, országgyűlési képviselő részvételével. 

 

Megnyitotta kapuit az EFOTT! / fotó: Csortos Szabolcs, UnivPécs

 

Maszlavér Gábor elmondta: hat nap alatt mintegy húsz zenei helyszínen körülbelül kétszáz fellépő szórakoztatja a fesztivál résztvevőit.

A nagyszínpadon csütörtökön fellép a 30Y, Kowalsky meg a Vega, a Punnany Massif és a Brains, pénteken a jamaikai Sean Paul, a Wellhello, a Vad Fruttik és a Margaret Island, szombaton a brit Hurts, a Halott Pénz, a Road és a Cloud 9+, vasárnap pedig a szintén brit Tinie Tempah, a Tankcsapda, Majka és Curtis, valamint az Irie Maffia.

 

Megnyitotta kapuit az EFOTT! / fotó: EFOTT facebook

 

A Halott Pénz koncerten természetesen a PTE új dala, az OTTHON is hallható lesz, figyeljétek a PTE Táncegyüttest, ők is ott fokozzák majd a hangulatot!

A fesztivált, amelynek látogatószáma 2015-ben lépte át a százezret, eredetileg minden évben más-más helyszínen rendezték, ám 40 év után Velencén állandó otthonra talált. A házigazda azonban továbbra is mindig más felsőoktatási intézmény, idén egyetemünket érte ez a megtiszteltetés. A 2017-es jubileumi év egyik kiemelt programjaként az EFOTT-on is számos aktivitással készül a PTE.

 

fotó: Csortos Szabolcs, UnivPécs

 

Külön helyszínnel, pavilonnal és programokkal várjuk a fesztiválozókat, a fesztivál minden pontján bele lehet futni a piros pólós, PTE 1367 feliratú pólóban rohangáló/sportoló/ szervezkedő/táncoló/fülig érő szájú PTE-s hallgatókba.

„Sok – sok örömet és új megkötött kapcsolatot kívánok az elkövetkezendő pár napban a részvevőknek és olyan élményeket, melyek feltöltődést jelentenek a következő évre.”- mondta Bódis József, rektor, aki beszámolt első EFOTT fesztivál élményéről is.

 

Megnyitotta kapuit az EFOTT! / fotó: Csortos Szabolcs, UnivPécs

 

 „Az EFOTT mára több mint EFOTT”- mondta Gulyás Tibor, a HÖOK elnöke, aki 5+1 pontot mondta el, miért is szuper a fesztivál.

  1. A tradíciók mellett az EFOTT nagy fesztivállá vált, értve ezt a külföldi fellépők egyre magasabb számára.
  2. A fesztivál határtalan lett, ugyanis az országhatáron túli egyetemek hallgatói is évről- évre ellátogatnak Velencére.
  3. Az EFOTT a legsportosabb fesztivál. Számos sportprogram van ugyan is, nap, mint nap a területen, reggeltől estig. A fesztiválozó közönség 40%-a kipróbál valamilyen sportprogramot a fesztivál ideje alatt.
  4. Generációk fesztiválja: az egyetemisták mellett családosok, gimnazisták és alumni hallgatók is képviseltetik magukat.
  5. A civil falu vagy civil tér, melyre rettentően büszkék a szervezők.

+1.: A tanév zárása után az összes egyetem ezen a helyszínen válik eggyé.

 

Megnyitotta kapuit az EFOTT! / fotó: Csortos Szabolcs, UnivPécs

 

Bár a 0. napon a fesztivál 80%-a üzemelt csak – egyes helyszíneket még nem nyitottak meg- meglepően sokan voltak, a röpipályák és a tópart tele, már a civil falu kitelepülői is pakolgattak. Ezek után már csak a jó időben kell reménykedni, és hogy felszáradjon az előző napi vihar miatt kialakult sár. A PTE Brass Band már pörgette a hangulatot, a PTE Táncegyüttes nem kevésbé, úgyhogy aggodalomra nincs ok. Csütörtökön délután sárkányhajó regatta, ahol lehet torokszakadtából üvölteni a PTE csapatának, hogy „MINDENKI PÉCSI AKAR LENNI!” A következő nagy PTE-s bulin is mindenkit szeretettel várunk 2017. szeptember 2-án a Jubileum 650 PTE Napon!

Addig is szelfizzetek a Jubileum650 mozdonnyal, ha érkeztek az EFOTT-ra.

Az MTV tudósítása » 

Az univpecs.com beszámolója »

Forrás:

MTI

Kékesi Alexandra, UnivPécs

rovat: 

A PTE az idei EFOTT házigazdája - kedvezményes jegyek a PTE-seknek!

Az idei EFOTT házigazdája a Pécsi Tudományegyetem, így extra kedvezményes, (24.990 Ft helyett) 17.500 forintos áron vehettek részt a fesztiválon!

Vedd meg a jegyedet az EHÖK Pécs irodában, vagy keresd a promótereket!

BTK: Schroth Márton | 30/986-8889 | schroth.marton@gmail.com

ETK: Márton Rajmund | 30/965-4381 | rajmund.marton@etk.pte.hu

ETK: Tóth Eszter | 30/718-5692 | eszter.toth@etk.pte.hu

MIK: Nyírő Alexandra | 30/835-6556 | nyiro.alexandra@gmail.com

TTK: Király Nikolett | 30/504-9373 | kiralyniki93@gmail.com

 

 


 

 

Az EFOTT ideje alatt is érdemes figyelni a PTE jubileumi mozdonyát: július 11. és 16. között a 906-os (Bp. Déli 16:30 – Szombathely 19:47), valamint július 12. és 17. között a 9009-es (Celldömölk 4:40 – Bp. Déli 7:29) vonatokat fogja továbbítani a PTE jubileumi mozdonya!

 


 

 

EFOTT fesztivál

 

 

rovat: 

EFOTT 2017

Esemény időpontja: 
kedd, 2017, július 11 - 08:00 - hétfő, 2017, július 17 - 23:00
Esemény helyszíne és címe: 
Velence

EFOTT 2017

 

 More info: http://efott.hu/info/jegyinfok

 

Rovat: 
Jubileum 650
Feliratkozás RSS - EFOTT csatornájára
You shall not pass!